carlijn b

Waanzinnig kado! Stem jij op mij?

‘Je bent genomineerd voor de ‘You Go Girl Award’ van 2017.’

Ik lees de email opnieuw. En opnieuw. Hij is echt aan mij geadresseerd!

‘Carlijn. Je bent geselecteerd uit de deelnemers. Jij bent een van de 10 You Go Girl’s!’

Is het een grap? Genomineerd? Door wie dan? Waarom dan? Ik snap er niets van.

Ik Google op ‘You Go Girl Award’ en dan valt langzaam het kwartje.

Het is een aanmoedigingsprijs voor een inspirerende vrouw die veel in de media is geweest. Voor iemand die een verschil heeft gemaakt in het land. Een vrouw die haar nek heeft uitgestoken. Een vrouw die het afgelopen jaar zeer zichtbaar was in de media. Mijn naam staat in het rijtje. Ik kan het bijna niet geloven. Ik ben ontroerd en word er stil van.

Ik heb met mijn blog Vernederend mijn nek uitgestoken. Meer dan honderdduizend keer gedeeld en gelezen. Honderden reacties van wanhopige mensen die de straat niet meer op durven wegens het tekort aan toiletten. Voor al die mensen wil ik winnen! Nog één keer ‘de pot op’ en de strijd aan gaan voor deze award!

Ik wil al mijn lezers, mijn volgers, mijn lotgenootjes, Westlanders, mijn vrienden en kennissen en mensen met Hoge Nood vragen om op mij te stemmen middels onderstaande link:

You Go Girl Carlijn (klik naar pagina 3: naar de you go girl award)

Omdat deze award niet alleen voor mij, maar voor heel Nederland belangrijk is. Omdat deze award voor media aandacht zal zorgen. Voor meer bekendheid. Voor meer potentiele noodzakelijke toiletten in het land. De unanieme motie in het Westland is inmiddels rond, maar alle andere gemeenten staan nog in een lange rij. Er is zo’n schrijnend tekort aan openbare toegankelijke toiletten in ons land, dat moet veranderen!

Marieke van Dijk van creativiteitstrainingen Springidee’  bleek mij opgegeven te hebben voor deze award. Marieke is geen vriendin, geen familie, maar een van mijn zeer trouwe volgers. Zij vond dat ik deze award verdiende voor al mijn werkzaamheden bij de Stomavereniging.

Morgen ben ik jarig. Ze kon mij geen mooier verjaardagscadeau geven!

Wil jij mij ook een verjaardagscadeau geven? Ben jij het met Marieke eens dat ik moet winnen? Stem dan op mij!

Enorm bedankt namens alle mensen met Hoge Nood!

Liefs Carlijn

Delen is fantastisch, om zo veel mogelijk mensen te bereiken en stemmen binnen te slepen voor de toilet alliantie.

www.vrouwindemedia.nl

www.waarkaniknaardewc.nl #iederewctelt

Mijn e-book ‘Papa gaat over de tong’ is uit!

6 gedachten over “Waanzinnig kado! Stem jij op mij?”

  1. Lieve Carlijn, een terechte nominatie natuurlijk krijg je mijn stem en ik ga je bericht delen voor nog meer stemmen. Een hele fijne verjaardag met hopelijk veel gezondheid komend jaar

    Beantwoorden
  2. Ik ga zo hard op je stemmen!
    Las je verhaal vanmorgen en vandaag is t echt “deprimerende dinsdag”, en snap het gedrag van de dame achter de balie nog steeds niet.. onbegrijpelijk!

    Hopelijk bereikt dit verhaal een heleboel mensen en worden wc’s voor mensen met echte nood gewoon overal beschikbaar!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.