20171103_123841

Beebie (Oproep!)

‘Hoi Carlijn. Ik heb je blogs gelezen. Wij zijn op zoek naar iemand die wilt bloggen voor onze zaak. We moesten aan jou denken. Wil je mij terug mailen? Groetjes Christine’

Wat een leuk compliment. Het maakt mij nieuwsgierig. Ik besluit direct terug te mailen. Spreek diezelfde dag nog af om kennis te komen maken. Op mijn fiets naar het dorp van Naaldwijk, naar Beebie Westland. Gevestigd naast de Multi Vlaai.

Ruud en Christine, eigenaren van de winkel, wachten mij op met koffie. Er volgt een leuk gesprek. Ik kijk om mij heen. Zie prachtige doeken hangen. Of zijn het dekentjes? Ik heb geen idee. Dat vertel ik eerlijk. Ik heb geen ervaring met zwangerschappen. Heb nooit een baby gemaakt. Nooit een uitzet hoeven aanschaffen. Honderden uren opgepast op neefjes en nichtjes maar nooit een fuppie of drinkflesje gekocht.

“Ik denk niet dat ik de juiste blogger voor jullie ben. Ik schrijf mijn blogs niet met een commercieel doel. Mijn blogs zijn geliefd omdat ik over heel diverse persoonlijke onderwerpen schrijf. Gewoon als vrije tijdsbesteding. Als hobby wanneer mijn lijf en energie het aan kan.“

Terwijl we praten lopen we door de zaak. Ik ben gecharmeerd van de sfeer, de warmte en rust die hier hangt. Van de lieve kleuren. Ik word omarmt door de mooie materialen. Hoge kwaliteit maar tot mijn verrassing betaalbaar. Christine vouwt wat dekens op. Hangt de knuffels recht. Legt nieuwe kleertjes op de planken. Mijn oog valt op een gave tas van Koeka. Wauw! Die wil ik wel. Of is het heel gek dat ik als kinderloze met een Koeka tas ga lopen? Is die bedoeld voor luiers en niet voor grote mevrouwen? Ik durf het niet te vragen. Voel mij onnozel in baby land.

“Het is denk ik veel leuker om iemand te laten bloggen die zelf zwanger is. Iemand die haar baby uitzet nog moet gaan kopen. Tegen de keus en twijfel van honderden merken en producten aan loopt.”

En zo zit ik hier, een kwartier na het gesprek met Christine en Ruud, mijn blog met oproep te schrijven.

Ben jij zwanger? Schrijf jij graag? Lijkt het jou leuk om de duizenden volgers van Beebie Westland een inkijkje te geven in jouw zwangerschap? Stuur Beebie Westland een bericht via hun Facebookpagina of geef een reactie op mijn blog!

Terwijl ik zit te typen zoek ik tegelijkertijd op Google naar dekens van het merk Koeka. Nog steeds onder de indruk van wat ik in de zaak zag hangen. Ik wil zo’n deken voor mijzelf.! Voor mijn mindere dagen. Van twee bij twee meter. Languit op de bank. Met een kop thee. Toegedekt als grootste Beebie van het Westland.

X Carlijn

Ken jij iemand die zwanger is? Deel dan mijn blog! Wie weet wordt ZIJ de nieuwe blogger van Beebie Westland

Mijn e-book ‘Papa gaat over de tong’ is uit!

4 gedachten over “Beebie (Oproep!)”

 1. Hoi Carlijn!
  Zelf ondertussen 33 weken zwanger, dus de baby-uitzet zo goed als binnen. Maar ik vind het wel heel erg leuk om te schrijven en te bloggen. Wie weet kan ik wat anders voor jullie betekenen.

  Groet,
  Vivian

  Beantwoorden
  • Hoi Vivian, Bedankt voor je leuke reactie. Ik zal je reactie ook naar Beebie Westland sturen maar misschien kan je beter een Messenger bericht via Facebook naar Beebie Westland sturen? Dan zal Christine (de eigenaresse van de zaak) je beantwoorden. Groetjes Carlijn

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.